Tussen mei 2023 en mei 2024 viert Europa het belang van vaardigheden tijdens het ‘Year of skills’, en eTwinning doet mee. Op 13 maart 2024 organiseren we in de voormiddag een evenement rond het thema ‘Life skills’ samen met onze partners Europass, Euroguidance en EPALE. Het ‘eTeam’ slaat de handen in elkaar en zorgt voor een voormiddag met een keynote, workshops en een panelgesprek.

In de namiddag van dezelfde dag zet EPOS de 15.000ste ‘VET-learner’ (leerlingen TSO/BSO die op Erasmus zijn geweest) in de bloemetjes met een aantal activiteiten. 

Zet alvast een dikke cirkel om 13 maart 2024 in je agenda, want het wordt een dag vol interessante gesprekken en kansen om te leren. Je wilt dit niet missen!

Praktische informatie

  • Datum: 13 maart 2024
  • Locatie: Brussel – Hendrik Consciencegebouw
  • Thema: Life skills
  • Voertaal: Nederlands
  • Doelgroep: Open event voor wie interesse heeft in life skills en internationalisering op school
  • Doel: Life skills ontdekken en op een praktische manier leren inzetten op je werk, op school en in het dagelijks leven.
  • Kostprijs: Kosteloos. eTwinning maakt deel uit van het Erasmus+ programma dat gesubsidieerd wordt door de Europese Unie.

Programma

De keynote zal verzorgd worden door Ines Verplancke waarna je uit een aanbod van workshops zal kunnen kiezen. We zullen de dag afsluiten met een panelgesprek.

Binnenkort vind je hier het volledige programma.

Ben je een beginnend eTwinner en heb je weinig tot geen ervaring met internationalisering via eTwinning? Dankzij dit Europees platform kan je (online) samenwerken met een andere klas in Europa. Lees zeker onze FAQ en kom meer te weten over deze fantastische community. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje via etwinning@epos-vlaanderen.be of zoek ons op via sociale media.