Nationale ondersteuningsdienst (NSO = National Support Organisation)

In Vlaanderen is Epos vzw verantwoordelijk voor de eTwinning nationale ondersteuningsdienst. Je kan hier terecht met al je praktische, technische en inhoudelijke vragen. Wil je graag een workshop op school of online? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden gratis workshops op maat aan.

Maak kennis met de medewerkers van eTwinning Vlaanderen:

Linda NSO

Linda Cys

Iris Speleers

Marianne Gees

Wie doet wat?

Iris Speleers (coördinator – iris.speleers@epos-vlaanderen.be)

Iris coördineert de werking van eTwinning Vlaanderen. Is er nood aan een webinar, kunnen we Vlaamse leerkrachten naar een seminarie sturen of dient zich een interessante partnerorganisatie aan? In overleg met Marianne en Linda wordt alles in goede banen geleid. Ook voor technische en pedagogische vragen kan je bij haar terecht. La Dolce Vita klinkt als muziek in haar oren, maar ook een stevige wandeling in de Vlaamse velden maakt haar ontzettend blij. Als voormalig classica en kunstliefhebber vertoeft ze graag in musea en houdt ze ervan nieuwe talen te leren.

Linda Cys (administratieve medewerker – linda.cys@epos-vlaanderen.be)

Linda, reeds lange tijd een eTwinner (achter de schermen). Altijd stand by, zowel voor collega’s, alle Vlaamse eTwinners als voor externen. Haar takenpakket is divers (monitoring, projectopvolging, te veel om op te noemen …) maar de periode rond de kwaliteitslabels is haar favoriet. Ontspannen is voor Linda een mals zonnebed aan het zwembad met een goeie gin-tonic, omringd door de roedel.

Marianne Gees (communicatiemedewerker – marianne.gees@epos-vlaanderen.be)

Marianne was (tot oktober 2022) 20 jaar leerkracht Engels, MOS-enthousiasteling, Erasmus+ verantwoordelijke, eTwinning ambassadeur, bibliothecaris en social media-beheerder. Ze vindt het supertof dat ze al deze ervaring en skills kan combineren in haar job als communicatiemedewerker bij eTwinning en Epos. Ook in haar vrije tijd merk je dat ze graag van alles tegelijk proeft: als triatleet en trailloper tref je haar zowel in het water als in de bergen. Heb je klein of groot nieuws of ideeën voor onze website, sociale media of onze nieuwsbrief? Kan je ons evenementenaanbod verrijken? Marianne bekijkt alle ideeën heel graag samen met jou! 

Heb je vragen voor dit team? Contacteer hen en ze helpen jou graag verder.


Contact

E-mail: etwinning@epos-vlaanderen.be
Telefoon: +32 (0)2 553 02 99
EPOS VZW
eTwinning Vlaanderen
Koning Albert II laan 15 – bus 151 – 3A
1210 Brussel
Centrale- en Europese ondersteuningsdienst

eTwinning is een actie van de Europese Commissie dus ook op Europees niveau bestaat er een coördinerende ondersteuningsdienst, namelijk European Schoolnet. In iedere lidstaat vind je bovendien een nationale ondersteuningsdienst.

Contact eTwinning Europe: https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning