Inspiratie

Waar vind je inspiratie voor jouw eTwinning-project? In je leerplan, natuurlijk. Gelukkig kan je ook te rade gaan bij collega’s uit de eTwinning-community!

Wij bundelen hier een voorbeelden van ideeën en projecten die werken. Vind je er iets tussen? Goed zo! Pas maar aan zodat je ermee aan de slag kan in je klas. 

Voor meer informatie over de projecten, verhalen en stappenplannen, mail je naar eTwinning@epos-vlaanderen.be.

Heb jij een project of verhaal dat je wil delen met de eTwinning-community? Vul dan het formulier voor projecten of dat voor verhalen in en we nemen snel contact met je op. Bedankt om te inspireren en motiveren!

 

 

Projecten

Blader door projecten van Vlaamse eTwinners. Je leert hier hoe collega's succesvolle projecten opgestart, uitgevoerd en afgerond hebben. Ga naar onze IT-tools pagina om de tools te vinden die bij jou en je project passen. Je vindt er IT-tools met bijhorende projectideeën.

Verhalen

Laat je inspireren door verhalen van collega's die lesgeven in kleuter-, lager- en secundair onderwijs, in de lerarenopleiding en in het buitengewoon onderwijs. Waarom is eTwinning écht de moeite? Je leest het hier.

Stappenplannen

Hoe een eTwinning-project er moet uitzien? Dat bepaal je zelf. We willen je natuurlijk altijd graag een handje helpen. Snuister tussen de stappenplannen en vind er ideeën en hulpmiddelen waar je mee aan de slag kan gaan.

 

Praktische voorbeelden stap voor stap uitgewerkt

Word lid van de
eTwinning-gemeenschap!

Registeren