Het Europees Kwaliteitslabel evalueert het werk van alle leerkrachten en leerlingen die deelnemen aan een eTwinning-project. De projecten die een Europees Kwaliteitslabel krijgen, zijn de projecten met de hoogste ranking onder de projecten die het Nationaal Kwaliteitslabel kregen. Deze projecten zijn voorbeelden van een succesvolle Europese samenwerking en maatschappelijke relevantie. Wij zijn dus bijzonder fier dat we zoveel European Quality Labels mogen uitreiken aan deze 16 toppers! 

Deze leerkrachten mogen een feestje bouwen en het Europees Kwaliteitslabel 2023 ophangen:

Vragen over eTwinning?

Ben je een beginnend eTwinner en heb je weinig tot geen ervaring met internationalisering via eTwinning? Dankzij dit Europees platform kan je (online) samenwerken met een andere klas in Europa. Lees zeker onze FAQ en kom meer te weten over deze fantastische community. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje via etwinning@epos-vlaanderen.be of zoek ons op via sociale media.

Wil je graag een workshop bij jou op school? eTwinning Vlaanderen komt graag langs om jullie tijdens een vakgroepvergadering, pedagogische studiedag of tijdens de les met jullie leerlingen meer uitleg te geven over hoe je met eTwinning Europa in je klas kan brengen.

Vraag je gratis workshop aan via het fomulier of via eTwinning@epos-vlaanderen.be.