Wil je starten met eTwinning, maar weet je niet goed waar te beginnen? Bekijk onze handleiding voor iedereen die met eTwinning aan de slag willen gaan.

We tonen je hoe je een EU-account kan aanmaken, hoe je een eTwinning-account kan aanmaken, hoe je een geschikte partner vindt, waar je inspiratie vindt voor projectideeën en hoe je op de website van eTwinning een TwinSpace kan maken om met je leerlingen en partners aan het project te werken.

Onze handleiding wordt steeds aangepast als we nieuwe informatie krijgen. Heb je fouten ontdekt of tips om de handleiding duidelijker te maken of eraan toe te voegen? Laat het ons weten via eTwinning@epos-vlaanderen.be.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Belangrijke tips!

Als je al een account had op eTwinning (het oude of het nieuwe platform) en je bent je emailadres vergeten waarmee je een account hebt, maak dan geen nieuw account aan maar contacteer je NSO via eTwinning@epos-vlaanderen.be.

Zijn de gegevens van je school veranderd? Ook dan neem je contact op met je NSO? Zij passen dit voor je aan.

Problemen met het toevoegen van partners in projecten of TwinSpaces? Met het aanpassen van je profiel? Probeer eens een andere browser. Wat niet lukt in Microsoft Edge, lukt soms wel met Google Chrome.