Exclusieve online cursus voor onze ambassadeurs!

Deze eTwinning-ambassadeurs cursus werd van maart tot april 2023 aangeboden en gevold door enkele ambasseurs. Nu werd deze cursus omgevormd tot een zelfstudiecursus, zodat ambassadeurs toegang kunnen blijven krijgen tot het cursusmateriaal en op hun eigen tempo kunnen blijven leren.

De begin- en einddatum kies je zelf, zodat je als ambassadeur de cursus, inclusief de verschillende onderdelen, in je eigen tempo kan volgen. De geschatte werkbelasting is ongeveer 30-35 uur in totaal.

Omdat het een zelfstudiecursus is, wordt deze niet actief gecontroleerd en gemodereerd, maar CSS (de Central Support Service van eTwinning Europe) controleert periodiek het leerproces (meestal in de laatste week van september, januari en mei) om de voortgang te evalueren en certificaten uit te reiken aan degenen die de cursusvereisten met succes hebben voltooid.

Registratie/aanmelding

Deelname aan de cursus is alleen voorbehouden aan ambassadeurs, dus er is een aanmeldingsformulier dat moet worden gecontroleerd door de CSS en de NSO. Klik op de gele knop om je te registreren. Stuur ook een mailtje naar eTwinning@epos-vlaanderen.be zodat ook wij op de hoogte zijn van je deelname en dit kunnen bevestigen aan de CSS.