Maak kennis met de nationale ondersteuningsdienst van eTwinning Vlaanderen. Het team bestaat uit drie leden:

Linda NSO

Linda Cys

Jeroen De Keyser

Hannah De Munck

Wie doet wat?

Jeroen De Keyser (coördinator)

Jeroen coördineert de werking van eTwinning Vlaanderen. Is er nood aan een webinar, kunnen we Vlaamse leerkrachten naar een contactseminarie sturen of dient zich een interessante partnerorganisatie aan? In overleg met Hannah en Linda wordt alles in goede banen geleid. Ook voor technische en pedagogische vragen kan je bij hem terecht.
Plaats Jeroen in een bergachtige setting bij mooi weer en zonder wind, dan maak je hem blij. Geef hem wat ruimte om actief te zijn – een paar kilometers lopen of wat padellen – dan gaat hij stralen. Rond het geheel af met een lekker wijntje en hij wordt oprecht gelukkig.

Linda Cys

Linda, reeds lange tijd een eTwinner (achter de schermen). Altijd stand by, zowel voor collega’s, alle Vlaamse eTwinners als voor externen. Divers takenpakket (monitoring, opvolging, te veel om op te noemen …) maar de periode rond de kwaliteitslabels is haar favoriet. Ontspannen is voor Linda een mals zonnebed aan het zwembad met een goeie gin-tonic, omringd door de roedel.

Hannah De Munck

Hannah, de jongste telg van eTwinning Vlaanderen. De nieuwste trends in het online medialandschap hebben geen geheimen voor haar. Wil je graag iets zien verschijnen op onze website, sociale media, in de nieuwsbrief of op een evenement, trek dan maar eens aan haar mouw en dat komt gegarandeerd in orde. 

Likes: reizen, skiën, volleybal, surfen, vreemde talen, co-housing, cinema en altijd in voor een feestje.

Dislikes: vroeg opstaan, vertragingen bij NMBS, nietsdoen

 

Heb je vragen voor dit team? Contacteer hen en ze helpen jou graag verder.