Maak kennis met de nationale ondersteuningsdienst van eTwinning Vlaanderen. Het team bestaat uit drie leden:

Linda NSO

Linda Cys

Iris Speleers

Marianne Gees

Wie doet wat?

Iris Speleers (coördinator)

Iris coördineert de werking van eTwinning Vlaanderen. Is er nood aan een webinar, kunnen we Vlaamse leerkrachten naar een seminarie sturen of dient zich een interessante partnerorganisatie aan? In overleg met Marianne en Linda wordt alles in goede banen geleid. Ook voor technische en pedagogische vragen kan je bij haar terecht. La Dolce Vita klinkt als muziek in haar oren, maar ook een stevige wandeling in de Vlaamse velden maakt haar ontzettend blij. Als voormalig classica en kunstliefhebber vertoeft ze graag in musea en houdt ze ervan nieuwe talen te leren.

Linda Cys

Linda, reeds lange tijd een eTwinner (achter de schermen). Altijd stand by, zowel voor collega’s, alle Vlaamse eTwinners als voor externen. Divers takenpakket (monitoring, opvolging, te veel om op te noemen …) maar de periode rond de kwaliteitslabels is haar favoriet. Ontspannen is voor Linda een mals zonnebed aan het zwembad met een goeie gin-tonic, omringd door de roedel.

Marianne Gees

Marianne was 20 jaar leerkracht Engels, MOS-enthousiasteling, Erasmus+ verantwoordelijke, eTwinning ambassadeur, bibliothecaris en stond ook in voor het posten van nieuwtjes, foto’s en filmpjes op de website en social media van de school. Ze vindt het supertof dat ze al deze ervaring en skills kan combineren in haar job als communicatiemedewerker bij eTwinning en Epos. Ook in haar vrije tijd merk je dat ze graag van alles tegelijk proeft: als triatleet en trailloper tref je haar zowel in het water als in de bergen. 

Heb je klein of groot nieuws of ideeën voor onze website, sociale media of onze nieuwsbrief? Kan je ons evenementenaanbod verrijken? Marianne bekijkt alle ideeën heel graag samen met jou! 

Heb je vragen voor dit team? Contacteer hen en ze helpen jou graag verder.