Heb je een webinar of presentatie gemist? Onderstaande media kan je helpen. Herbekijk de opname of open de Powerpoint-presentatie en blijf up-to-date. Wij bieden jou ook graag andere inspiratie of ondersteuning aan.

Onze handleiding wordt steeds aangepast als we nieuwe informatie krijgen. Heb je fouten ontdekt of tips om de handleiding duidelijker te maken of eraan toe te voegen? Laat het ons weten via eTwinning@epos-vlaanderen.be.

Ook op het Europees eTwinning-platform kan je support krijgen. Je vindt er…

Handleidingen

Belangrijke tips!

Als je al een account had op eTwinning (het oude of het nieuwe platform) en je bent je emailadres vergeten waarmee je een account hebt, maak dan geen nieuw account aan maar contacteer je NSO via eTwinning@epos-vlaanderen.be.

Zijn de gegevens van je school veranderd? Ook dan neem je contact op met je NSO? Zij passen dit voor je aan.

Problemen met het toevoegen van partners in projecten of TwinSpaces? Met het aanpassen van je profiel? Probeer eens een andere browser. Wat niet lukt in Microsoft Edge, lukt soms wel met Google Chrome.

Zit je in de knoop met het maken van een EU-account? Dan kan je hier terecht voor tutorials van de Europese Commissie.

Webinars, workshops & inspiratiedagen

Presentaties om zelf te gebruiken & te delen

  • Algemene presentatie: wat is eTwinning? Wat zijn de voordelen? Hoe eTwinning-projecten opstarten? Waar vind je partners en projectvoorbeelden?
  • Voorstelling eTwinning: bekijk de filmpjes van leerkrachten, directeurs, leerlingen en studenten en laat je inspireren!
  • Download hier de PPT om zelf te gebruiken.

  • Creating an account on ESEP & eTwinning: a step-by-step plan in English created by NSO Austria.

Zit je in de knoop met het maken van een account? Wil je graag meer info over eTwinning? Heb je tips om onze stappenplannen duidelijker te maken? Aarzel niet om ons te contacteren via eTwinning@epos-vlaanderen.be!

Ben je aan de slag gegaan met eTwinning en zoek je inspiratie voor een project?

Op zoek naar de IT-tools die bij jou en je project passen? Deze vind je zeker en vast op onze IT-tools pagina mét een heleboel inspirerende tips, projectideeën en stappenplannen.